Όταν η κομψότητα συναντάει το στυλ και η αγάπη τη μόδα, το αποτέλεσμα είναι το “NOELLE” store Chania.

 

“NOELLE’” is the girl everyone talks about. A flawless complexion, an amazing personality and good taste are only a few aspects.

 

Στα μάτια μας κάθε γυναίκα είναι Νoelle girl κι αυτό φροντίζουμε  να αναδεικνύουμε κάθε σαιζόν, φέρνοντας τις πιο hot τάσεις της μόδας  με βασικό κριτήριο τη διαχρονική κομψότητα.

 

Το φυσικό μας κατάστημα εδρεύει στα Χανιά από το 2017 στο κέντρο της πόλης, Μυλωνογιάννη Μαθιού 26, φιλοξενώντας  Έλληνες και ξένους σχεδιαστές.

 

Βασική μας επιθυμία και στόχος είναι να μετατρέψουμε  τις ιδιαίτερες περιστάσεις αλλά και την καθημερινότητα σας  σε μοναδικές και αξέχαστες στιγμές  μέσα από τον κόσμο της μόδας και της υψηλής αισθητικής.

 

Σε κάθε season collection που φιλοξενείται στο Noelle store τα βασικά στοιχεία που θα ξεχωρίσετε είναι η υψηλή ποιότητα και οι τελευταίες τάσεις της μόδας. Φροντίζουμε η καθημερινή μας επικοινωνία να είναι με χαμόγελο αλλά και χρήσιμα styling tips που θα απογειώσουν το καθημερινό σας στυλ και όχι μόνο.

 

Έφτασε η ώρα που την επικοινωνία αυτή , θα την έχουμε μέσω του ολοκαίνουργιου ηλεκτρονικού μας καταστήματος στο οποίο σας καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά.

Χαλαρώστε και καθίστε αναπαυτικά στη θέση σας . ‘Ένα νέο διαδικτυακό ταξίδι μόλις ξεκινά. Enjoy 

 

xxx

Noelle store Chania